Pavlović: Utakmica je bila teža nego što smo očekivali

Član Mostar SG

Pavlović: Utakmica je bila teža nego što smo očekivali

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad u uzbudljivoj utakmici uspio je poraziti Tango u Vojkovićima, te na pravi način započeti proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

 Mostarci su novim trijumfom i nakon 12. kola stopostotni, sa 11 bodova viška u odnosu na drugoplasirani Centar, krupnim korakom koračajući ka novom naslovu prvaka naše zemlje. Jedan od ključnih igrača u nedavnom trijumfu bio je Dejan Pavlović.

"Bila je teška utakmica, dosta teža nego što smo očekivali. Nismo na željeni način otvorili meč, iako smo manje-više gotovo cijelim tokom imali kontrolu igre. Rani gol nakon naše greške nije nas na sreću poremetio i uspjeli smo se brzo vratiti. Potom je uslijedila još jedna greška i Tango je došao do izjednačenja. U nastavku smo krenuli u pravom ritmu, a to je donijelo željeni rezultat. Na kraju još jedna zaslužena pobjeda, izjavio je Pavlović.
U narednom kolu Mostar SG Staklorad dočekuje tim Banovića.

"Iako je riječ o ekipi koja je posljednja na tabeli, sigurno se nećemo opustiti i nešto prepustiti slučaju. Cilj je jasan – kao i svaki put dosad želimo pobijediti i nastaviti pobjedonosni niz", dodao je Pavlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi