Gosto: Zaslužen trijumf nad Banovićima

Mostar SG ponovo slavio

Gosto: Zaslužen trijumf nad Banovićima

E. Čaušević

Mostar SG savladao je Banoviće sa 8:4 na domaćem terenu čime su povećali prednost u odnosu na drugoplasirani Centar.

Ekipa iz Mostara je upisala svoju 13. pobjedu u nizu i sada imaju 11 bodova više u odnosu na prvog pratioca na tabeli, a to je sarajevski Centar. Nakon meča igrač domaćih Samir Gosto izjavio je da je ovo bila zaslužena pobjeda njegovog tima.

"U ovom trenutku smo mnogo kvalitetniji od Banovića, koji su se ipak nadigravali, postigli nam četiri pogotka, te zaslužili čestitke za pritup i igru od početka do kraja. U jednom su trenutku bili anulirali našu prednost, kasnije su se približili, a nakon čega smo zaigrali angažovanije i ozbiljnije i obezbijedili mirnu završnicu. Sve u svemu zaslužena pobjeda", rekao je Gosto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi