Rimljani žele Super Marija

Balotelli i Džeko opet zajedno?

Edmir Škorić

Mario Balotelli bi se mogao vratiti u italijansku Seriju A narednog ljeta.

Balotelli igra dobro posljednje dvije sezone u francuskoj Nici, pa nije isključeno da opet bude u italijanskoj reprezentaciji, a privukao je i pozornost određenih klubova u Italiji.

Balotellijev agent Mino Raiola navodno je razgovarao s Romom, a trener Rimljana Eusebio Di Francesco hvali nekadašnjeg napadača Manchester Cityja, Intera i Milana.

"Balotelli? Volio bih ga trenirati, razgovarao sam s njim prije dvije godine o tome da ga dovedem u Sassuolčo, ali ništa nije bilo od toga. Zanimljiv je igrač i jako kvalitetan", priznaje Di Francesco.

To bi moglo značiti da će Balotelli opet da se druži s našim Edinom Džekom ili jednostavno da bi Roma u tom slučaju prodala bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A sada je svima u Rimu najvažniji meč s Napolijem. Nema sumnje da je to jako težak duel za Romu.

"Ne možemo si više priuštavati loše partije. Napoli je u dobrom stanju, i psihološkom, ali i fizičkom, a imaju također i jednog od najboljih trenera u Evropi. Ako nastavimo ovako, male su šanse da ćemo izboriti Ligu prvaka, zato moramo da pokažemo da možemo", rekao je Di Francesco.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.