Raiola: Balotelli vrijedi 100 miliona eura
Foto: EPA

Kontroverzni menadžer hvali Marija

Raiola: Balotelli vrijedi 100 miliona eura

Midhat Šljivak

Kontroverzni menadžer Mino Raiola tvrdi kako njegov klijent Mario Balotelli vrijedi 100 miliona eura i otkrio je kako aktuelni napadač Nice ima veliki broj ponuda na stolu.

Balotelli je karijeru oživio u francuskom klubu. Postigao je 28 golova u 42 nastupa za tim, ali je odlučio da krene dalje od naredne sezone.

Karijeru bi 27-godišnji fudbaler mogao nastaviti u Italiji i Engleskoj, što je potvrdio Mino Raiola.

"Spreman je da se vrati na veliku scenu. Izrastao je u jednog od najboljih napadača svijeta, a u Italiji je bez dileme broj jedan", istakao je Raiola, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mario vrijedi 100 miliona eura, ali je dostupan potpuno besplatno. Imam ponude iz Engleske i Italije za njega. Već sam razgovarao sa Juventusom, Romom, Napolijem i Interom", dodao je kontroverzni menadžer.

Balotelli će tako od ljeta obući dres nekog drugog kluba, a vidjećemo za koju opciju će se odlučiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi