Još samo nepunih sat vremena ostalo je do utakmice svih utakmica.

Treneri izabrali ratnike za meč svih mečeva

Zidane večerašnjom postavom zaledio navijače Reala!

Unai Emery i Zinedine Zidane su odabrali postave za večerašnji klasik Lige prvaka u Parizu, a trener Reala je bukvalno zaledio navijače ovog kluba.

Iako se ranije govorilo da Real ima problema sa povrijeđenim igračima, mnogi su očekivali da će se ipak večeras u prvoj postavi naći barem neki od njih, ali do toga nije došlo.

Zidane je očito bio primoran da na klupi ostavi Kroosa i Modrića - dva najbitnija igrača u veznom redu, a osim toga u prvoj postavi nema ni Garetha Balea koji u posljednje vrijeme igra u dobroj formi.

S druge strane, Emery je umjesto Neymara ubacio Angela Di Mariju što je bilo i za očekivati, a na lijevom beku umjesto Kurzawe igra Berchiche. Osim toga ostatak tima je otprilike očekivan.

Spektakl u Parizu počinje od 20.45 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG: Areola, Alves, Silva, Marquinhos, Berchiche, Rabiot, Motta, Verratti, Di Maria, Mbappe, Cavani.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Lucas, Casemiro, Kovačić, Asensio, Benzema, Ronaldo.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.