Kome je Ronaldo više zanimljiv? Dječak zasjenio Portugalca prilikom izlaska na teren

Genijalni potezi

Kome je Ronaldo više zanimljiv? Dječak zasjenio Portugalca prilikom izlaska na teren

Portugalski fudbaler i zvanično najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo po prvi put poslije mnogo vremena nije bio u centru pažnje prilikom izlaska na teren, ali se zbog njega proslavio jedan dječak. 

Dobro su poznati svi rituali Ronalda prilikom izlaska na teren, a o njima je očito upoznat i dječak koji je s njim izlazio na teren te je pokušao imitirati slavnog igrača koji se nalazio pored njega.

Svojih pet minuta slave dječak je iskoristio na najboljim mogući način jer je njegovo imitiranje Ronalda izazvalo smijeh kod brojnih posjetilaca na Santiago Bernabeu stadionu, a veoma brzo se našao i na internetu.

Inače, bilo je to na utakmici Reala i Getafea proteklog vikenda u La Ligi na kojoj je Ronaldo postigao dva gola. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogledajte i sami na OVOM linku kako je to izgledalo:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi