Tottenham protiv Juventusa, City protiv Basela

Ovo su vjerovatni sastavi večerašnjih utakmica Lige prvaka

Večeras su na rasporedu nove dvije revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.

U Londonu se sastaju Tottenham i Juventus, a taj meč je u centru pažnje. Očekuje se velika neizvjesnost jer i rezultat 2:2 iz prve utakmice garantuje da će biti vrlo interesantno, a ostaje da se vidi mogu li Kane i društvo izbaciti prošlosezonskog finalistu Lige prvaka već u osmini finala.

Vjerovatni sastavi:

Tottenham: Lloris; Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Kane

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Dybala, Douglas Costa, Higuaín

U drugom susretu večeri, Manchester City dočekuje Basel i nakon 4:0 iz prvog duela u Švicarskoj, tu je sve jasno. Građani će igrati četvrtfinale Lige prvaka, a sudeći prema najavljenom sastavu, Guardiola će prilično promiješati karte.

Vjerovatni sastavi:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Man. City: Bravo; Danilo, Stones, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Gündoğan, Foden; B Silva, Jesus, Sterling

Basel: Vaclík; Lang, Lacroix, Suchý, Riveros, Petretta; Zuffi, Serey Dié; Stocker, Elyounoussi, Oberlin

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.