Khedira: Znamo kako se igraju velike utakmice

Fudbaler Juventusa pred Tottenham

Khedira: Znamo kako se igraju velike utakmice

Vezni fudbaler Juventusa Sami Khedira optimističan je uoči večerašnje utakmice Lige prvaka protiv Tottenhama.

Italijanski šampion je u teškoj situaciji nakon što je prva utakmica u Torinu okončana rezultatom 2:2, međutim iz Juventusa poručuju da znaju kako se igraju velike utakmice i da je to njihova prednost u odnosu na Tottenham.

"Imamo mnogo iskustva, znamo kako se igraju velike utakmice i to je naša prednost", kazao je Khedira, pa potom pohvalio engleski fudbal.

"Sviđaju mi se brzina i intenzitet fudbala u Engleskoj, kao i napadački stil koji se igra tamo. Ne odbacujem mogućnost da jednog dana zaigram tamo", otkrio je Nijemac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener Massimiliano Allegri u Londonu neće imati na raspolaganju Bernardeschija, Mandžukića i Coudrada, dok se u tim vraća Higuain koji je propustio posljednje dvije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi