Allegri: Pritisak je na Tottenhamu

Juve sutra protiv Tottenhama

Allegri: Pritisak je na Tottenhamu

Edmir Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri smatra da je pritisak sada na Tottenamu.

Juventus i Tottenham odigrali su 2:2 u Torinu, a revanš je sutra u Londonu i Allegri ističe da je pritisak na domaćinu.

"Ne znam kako će igrati Tottenham, ali obzirom na rezultat prve utakmice, na njima je pritisak jer su favoriti. Ovo je za nas kao finale, ali moramo puno bolje odigrati nego u prvom meču", rekao je Allegri, pa je dodao:

"Bit će sutra više prostora u napadu, ali treba biti oprezan u odbrani. Moramo imati bolje i veći posjed, ali neće biti lako".

Allegri je istakao kako će sutra igrati i Higuain i Dybala, a meč propušta Mandžukić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pitali su Allegrija da li Tottenham igra poput Napolija.

"Za početak, Napoli igra s niskim centrom, Kane ima dva metra... Uostalom, ja ne mogu analizirati protivnike, to prije mogu da vam kažu Pochettino ili Sarri", istakao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi