Prvotimac Igmana

Zeljković: Sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Konjicu

Samir Mlaćo

Igman će prve bodove u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH tražiti u subotu protiv Jedinstva na svom terenu. Tim iz Konjica je nakon preokreta poražen na otvaranju sezone od Zvijezde iz Gradačca, ali sada vjeruju u nove bodove. 

U timu Adisa Obada vlada pozitivna atmosfera i svi vjeruju u pobjedu nad timom iz Bihaća.

"Svakako da žalimo za bodovima iz Gradačca, ali mi smo se već okrenuli sljedećem kolu i meču protiv Jedinstva. Ostaje žal u našim srcima te još veća želja za osvajanjem prvih bodova u ovoj polusezoni", kazao je prvotimac Igmana Samir Zeljković.

Uvjeren je da će se iza 17 sati u Konjicu u subotu slaviti prva pobjeda.

"Apsolutno. Spremni smo za meč i svim srcem ćemo igrati da bodovi ostanu u Konjicu".

Igman ove sezone ima jedan cilj - opstanak u društvu federalnih prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vjerujemo u opstanak, čitava ekipa radi na ostvarenju tog cilja i ne sumnjam da će tako i biti", dodao je Zeljković koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 15 nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.

Igman nakon 16 kola zauzima 11. mjesto sa 19 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.