Utakmica od 18 sati

Bugarska ili BiH, kome kladionice više vjeruju?

Edmir Škorić

Od 18 sati u Razgradu na stadionu Ludogoreca snage će odmjeriti Bugarska i Bosna i Hercegovina.

Izabranici Roberta Prosinečkom u snijegom okovanom Razgradu borave već nekoliko dana, a večeras će pokušati da naprave dobar rezultat.

Iako se radi o pripremnoj utakmici, cilj je svakako upisati pobjedu, a selektor Robert Prosinečki nakon američke turneje ima priliku da upozna još bolje sve naše igrače i ovoga puta su mu se na raspolaganje stavili i oni najbolji.

Ono što je sigurno, teško je predvidjeti ko će pobijediti i kojim rezultatom će meč završiti, obzirom da se radi o pripremnim mečevima. Mi se nadamo naravno trijumfu Zmajeva, a šta kladionice kažu?

Ukoliko vjerujete Zmajevima, možete se obogatiti, obzirom da MOZZART nudi 2.70 kvotu na pobjedu bh. tima u Razgradu. Blagi smo favoriti u odnosu na Bugare, na koje je postavljena kvota 2.75, dok je na neriješeno kvota 2.90.

Ukoliko ipak želite izbjeći takve prognoze, možete odigrati i golove, a kvota na 3 i više golova čak 2.15! Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte u MOZZART-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.