Snijeg je padao tri dana? Ma hajte, molim vas

Teren spreman za utakmicu

Snijeg je padao tri dana? Ma hajte, molim vas

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra prijateljsku utakmicu protiv Bugarske na "Ludogorets Areni" u Razgradu.

Robert Prosinečki večeras će po prvi put u svom mandatu imati sve igrače na raspolaganju, a ono što je najvažnije jeste da su organizatori meča uradili sve što je u njihovoj moći da spreme teren.

Snijeg u Razgradu pada već tri dana i bilo je pribojavanja da bi se utakmica mogla odgoditi. Međutim, organizatori utakmice su od ranih jutarnjih sati počeli čistiti teren i to su završili nekoliko sati prije početka.

Teren na "Ludogorets Areni" izgleda zaista sjajno, te gotovo da se ne može vidjeti da je snijeg u ovom bugarskom gradu padao gotovo tri dana. Podsjećamo, utakmica između Bugarske i BiH igra se od 18 sati po našem vremenu, odnosno 19 sati po bugarskom vremenu.

Promo

Top Komentari

Haris Cogo
Mogli ste fino sliakt i nas trenong centar , gdje je takodjer padao snjeg ! Da se divimo i tom terenu koji je bolji od 90% terena u BiH
6 0
Novak Profilćić
skoro kao i u sarajevu, vjerovatno su imali dvije lopate. još samo sprej za farbanje lopte, i možemo početi.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi