Radna akcija na "Ludogorets Areni"

Teren će biti spreman za meč

Radna akcija na "Ludogorets Areni"

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra prijateljsku utakmicu protiv Bugarske na "Ludogorets Areni" u Razgradu sa početkom u 18 sati.

Već nekoliko dana u Razgradu vladaju veoma loši vremenski uslovi, a sve je otežao snijeg koji je "zatrpao" ovaj bugarski grad. Iako se činilo da bi se utakmica mogla odgoditi zbog snijega organizatori od ranih jutarnjih sati čine sve kako bi osposobili teren za meč.

"Ludogorets Arena" se čisti punom paromi sigurno će biti teren spreman za utakmicu u slučaju da ne bude ponovo velikih padavina. Također, tribine na ovom stadionu čiste članovi omladinskih kategorija Ludogoretsa koji su skoro obavili svoj posao.

Podsjećamo, utakmica između Bugarske i Bosne i Hercegovine igra se danas u 18 sati po našem vremenu, odnosno u 19 sati po vremenu u Bugarskoj.

Top Komentari

criticos
Bugari natjerali juniore da čiste teren pred reprezentativnu utakmicu i to kao jedan vid fizičkih priprema i aktiviranja mišića koji se neaktiviraju treniranjem i igranjem. Naše juniore ne možeš natjerati da istrče iz svlačionice pred utakmicu kad pada kiša, a da im ovo učiniš, već isti sat bi roditelji i menadžeri osuli drvlje i kamenje kako im se djeca igrači pretvaraju u robove, mobing i sl.
25 1
macak_
Kako je ovim željinim novinarima neobično vidjeti normalan stadion, a pogotovo i to da se stadion čisti pred utakmicu sa više od 2 lopate..
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi