Razgrad zatrpan snijegom, moguća i odgoda utakmice

Zbog loših vremenskih uslova

Razgrad zatrpan snijegom, moguća i odgoda utakmice

Međunarodna prijateljska utakmica između Bugarske i Bosne i Hercegovine mogla bi biti odgođena. 

Zmajevi su trebali danas od 18.00 sati igrati utakmicu protiv Bugarske na "Ludogorets Areni", ali problem predstavlja činjenica da snijeg gotovo neprestalno pada u Razgradu.

Obzirom da i danas snijeg pada, upitno je da li će utakmica biti odigrana. Teren je prekriven snijegom, a domaćin čini sve kako bi uspostavio uslove za igru. Kako su nam rekli ljudi koji rade na održavanju terena, najbitnije je u ovom trenutku da snijeg ne pada iza 16.00 sati kako bi imali vremena očistiti teren. 

Ipak, ukoliko snijeg nastavi padati i u narednim satima, odigravanje utakmice bit će gotovo nemoguće.

Podsjetimo, već je jedan trening BiH otkazan u Razgradu zbog sniježnih padavina, a jučerašnji trening je prebačen sa "Ludogorets Arene" u Trening kamp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi