Želi u Englesku

Očajni Thomas Lemar: Molim vas, kupite me

Edmir Škorić

Veznjak Monaca Thomas Lemar (22) očigledno ima veliku želju da zaigra u engleskoj Premier ligi.

Lemar je u razgovoru za Telefoot kazao da je razočaran što su ranije u Monacu odbili ponude Arsenala i Liverpoola, pa sada se nada da će ovi klubovi ponovo zakucati na vrata francuskog tima.

"Neću to sakriti, bio sam malo razočaran, ali trudim se ne razmišljati o tome. Nastavio sam da radim što bolje mogu, pa se nadam da će ovi klubovi i sljedećeg ljeta poslati ponude", kazao je Lemar.

Njega ugovor za Monaco veže do ljeta 2020. godine, a navodno francuski klub traži skoro 90 miliona eura za svog veznjaka, koji je ove sezone postigao tri gola uz osam asistencija na 29 utakmica.

U petak je igrao protiv Kolumbije u dresu Francuske prijateljsku utakmicu, a prema svemu sudeći na kraju sezone promijenit će klupski dres.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.