Nakon ovog gola je jasno kakve majstore Deschamps ima u ekipi
Foto: Screenshot

Fantastična akcija Trikolora

Nakon ovog gola je jasno kakve majstore Deschamps ima u ekipi

Kolumbija je večeras u prijateljskom duelu nakon velikog preokreta savladala Francusku rezultatom 3:2.

Ipak, susret u Parizu je sjajno počeo za Trikolore koji su nakon 26 minuta igre vodili sa 2:0. Francuze je u 11. minuti u vodstvo doveo Giroud, da bi u 26. Lemar pogodio za 2:0 nakon sjajne akcije ekipe koju sa klupe predvodi Didier Deschamps.

Međutim, Kolumbija u 28. minuti smanjuje na 2:1, da bi Falcao u 62. pogodio za 2:2. Veliki preokret gostima je donio Quintero u 85. minuti kada je sigurno realizovao nastrožiju kaznu.

Iako je Francuska poražena, Deschampsovi izabranici su u akciji koja je prethodila drugom golu Trikolora pokazali o kakvim se fudbalskim virtuozima radi, ali i da se radi o reprezentaciji koja osim individualnih posjeduje i timske kvalitete.

Top Komentari

Tvrtko Kotromanic
Kako su onda izgubili?
4 1
Mesa.Sabanadzovic
Ovo je go rijetko viđen
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti