Menadžer Manchester Uniteda

Mourinho: U drugim ligama bismo se borili za titulu

Edmir Škorić

Ekipa Manchester Uniteda je u meču 32. kola engleske Premier lige savladala na Old Traffordu Swansea rezultatom 2:0.

Pitanje pobjednika u ovom duelu Crveni đavoli su riješili praktički već u prvom poluvremenu, zahvaljujući golovima koje su postigli Lukaku i Sanchez, a ovo je Manchester Unitedu ujedno bila 21. pobjeda sezone.

Nakon pobjede menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho o samom meču nije mnogo govorio, najviše se dotakao aktuelne sezone koju je ponovo usporedio sa prethodnom.

"Prošle sezone smo osvojili trofeje, ali smo bili šesti u ligi. Želimo da budemo drugi i osvojimo deset bodova više nego prethodne sezone, kao i da primimo manje golova, ali postoji klub koji je nemoguće pratiti. U drugim ligama bismo se borili za titulu. Imamo pozizivnu szeone, a još nas čeka i FA kup. Borit ćemo se da budemo viđeni", izjavio je Mourinho.

Manchester United trenutno za vodećim gradskim rivalom Cityjem zaostaje 13 bodova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.