Dva gola za TV špice

Zbog Ibre ga niko ne spominje, ali jeste li vidjeli šta je sinoć radio Carlos Vela?

O utakmici Los Angeles Galaxyja i Los Angeles FC-a će se još dugo pričati, najviše zbog spektakularnog Zlatana Ibrahimovića koji je svojim debitantskim golovima u MLS-u donio svom novom klubu preokret i veliku pobjedu.

LA FC je vodio sa 3:0, ali je Galaxy uspio doći do potpunog rezultatskog preokreta i na kraju ostvariti pobjedu rezultatom 4:3. Junak je, naravno, bio Zlatan Ibrahimović koji je pogađao u 77. i 91. minuti.

Međutim, utakmica je sama po sebi bila fantastična i šteta je ne spomenuti i Carlosa Velu, koji je također zabio dva gola u 5. i 26. minuti. Meksikanac, koji je donedavno igrao za Real Sociedad, je postigao dva velemajstorska gola kojim je Los Angelesu donio vodstvo od 2:0 i teško je reći koji je od njih ljepši.

Na Velinu nesreću, Ibra je sinoć odlučio da zablista pa je tako i njega potisnuo u drugi plan. A, složit ćete se da je i Vela zaslužio sve čestitke...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.