Mino Raiola i Ibrahimović "zapalili" Twitter svojim komentarima

Ibra kao vino...

Mino Raiola i Ibrahimović "zapalili" Twitter svojim komentarima

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović ponovo je oduševio fudbalski svijet svojim majstorijama u sinoćnjem debiju u dresu LA Galaxyja za koji je potpisao prije svega nekoliko dana.

Iako su mnogi vjerovali da je Ibrina karijera u samom finišu iskusni Šveđanin je još jednom dokazao da ima još mnogo toga dati fudbalskom svijetu. Ibrahimović je odlučio raskinuti saradnju sa Manchester Unitedom prošle sedmice, a samo nekoliko dana kasnije potvrdio je da će karijeru nastaviti u LA Galaxyju.

Naravno, debi nije mogao biti bolji nego što se sinoć desio kada je Ibra ušao s klupe, postigao dva gola i donio nevjerovatan preokret i pobjedu svojoj ekipi protiv gradskog rivala Los Angelesa. Zlatan je bio aktivan i na društvenim mrežama, a posebno je oduševio komentarom na status svog menadžera Mine Raiole.

Raiola je napisao da je MLS sada postao MLZ, te da je utrostručena vrijednost ove lige dolaskom Ibrahimovića, no odgovor švedskog napadača bio je još bolji.

"I ponovo si me doveo besplatno", poručio je napadač Los Angeles Galaxyja.

Top Komentari

Zenicanin
Ibrahimoviću glup si
0 5
rifresh
pa jeste,gdje nije ,jes da je u poznim godinama za fudbalere,al to nekad bilo. Moze on sad do 40-42 da igra,cijene ameri klasu,vjestinu i snagu to imamo priliku uociti u njihovim profesionalnim ligama i sportovima:NBA,NFL,NHL,box,baseball itd...........gdje najbolji i najjaci nastupaju u kasnim tridesetima i ranim cedrdesetima. Ipak im je presedent 70godisnjak.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije