Ibrakadabra je i duhovit: Promijenio ime MLS-a...

Oglasio se na Facebooku

Ibrakadabra je i duhovit: Promijenio ime MLS-a...

Endin Čaušević

Fudbaleri Los Angeles Galaxyja sinoć su pred svojim navijačima u nevjerovatnoj utakmici savladali gradskog rivala Los Angeles sa 4:3 iako su gubili čak sa 3:0 nakon sat vremena igre.

Utakmica u Los Angelesu bila je u znaku Zlatana Ibrahimovića koji je na veličanstven način debitovao za LA Galaxy. Ibra je u igru ušao 20 minuta prije kraja meča i donio je svom novom timu potpuni preokret sa dva fantastična gola. Iskusni švedski napadač pokazao je da su za njega godine samo broj, te da ima još mnogo toga u svom arsenalu da ponudi.

Ibrahimović je jedan od rijetkih igrača koji je omiljen u gotovo svakom kutu svijeta, a prvenstveno ga mnogi vole zbog njegovog načina za humor. Nakon utakmice protiv Los Angelesa i dva sjajna gola Ibrakadabra se oglasio na društvenim mrežama u svom stilu.

On jednostavno može promijeniti i naziv lige u Sjedinjenim Američkim Državama, a da mu to neće niko zamjeriti. Poznato je da se američka liga zove Major League Soccer (MLS), no ako pitate Zlatana onda je ta liga sinoć promijenila svoje ime u MLZ!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi