Southampton u ozbiljnoj krizi

Tadić: Nikada mi nije bilo gore, ali moramo pokazati da smo muškarci

Edmir Škorić

Southampton je u subotu s 3:0 poražen u Londonu od West Hama i sada se nalazi u opasnoj zoni s 28 bodova.

Southampton odavno ne zna za pobjedu, a novi poraz i to nimalo težak od West Hama natjerao je igrače da se zacrvene i priznaju kako su očajni, a kako i ne bi bili kada od novembra ne znaju za pobjedu.

"Stidimo se. Osjećamo se loše, ali moramo preuzeti odgovornost. Ovo su samo naše greške, mene i mojih saigrača", priznao je srbijanski nogometaš Dušan Tadić.

"Moramo biti muškarci i preuzeti odgovornost u ovakvoj situaciji. Bio sam ovdje i kada smo imali najbolje rezultate, ali ovo sada je težak trenutak. Ovo je jedan od najgorih momenata u mojoj karijeri, nikada se nisam osjećao ovako loše. Moramo se boriti, pokazati da smo muškarci", rekao je Tadić.

"Nije ovdje kriv ni trener, ni navijači, ovo je krivica nas igrača", zaključio je Tadić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.