Oglasilo se nekoliko igrača Liverpoola

Nije samo Salah reagovao na odluku da se Kaneu prizna gol protiv Stokea

Endin Čaušević

Rukovodstvo engleskog Premiershipa odlučilo je danas da usvoji žalbu Tottenhama i pripiše Harryju Kaneu drugi gol u pobjedi protiv Stokea (2:1).

Tottenham je proteklog vikenda savladao u gostima Stoke sa 2:1, a drugi gol prvobitno je pripisan Eriksenu. Međutim, Kane je izjavio nakon meča da je dirao loptu, te se zakleo u život svoje kćerke da govori istinu. Londonski klub je uložio žalbu, a danas je saopšteno da je ona usvojena, te da se gol pripisuje Kaneu.

Na ovaj potez žestoko su reagovali u Liverpoolu, a prvenstveno Mohamed Salah. Egipćanin je prvi strijelac u Premiershipu sa 29 golova i sada ima četiri gola više od Kanea kojem je ovo bio 25. gol u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Salah se oglasio kratko na Twitteru odmah nakon odluke riječima "Wooow, zaista?", ali nije bio jedini. Njemu su se pridružili saigrači Virgil van Dijk, Trent Arnold i Simon Mignolet koji su također bili šokirani ovom odlukom rukovodstva Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.