Kaneu pripisan gol protiv Stokea, Salah se ekspresno oglasio na Twitteru

Usvojena žalba Tottenhama

Kaneu pripisan gol protiv Stokea, Salah se ekspresno oglasio na Twitteru

E. Čaušević

Tottenham je proteklog vikenda u gostima savladao Stoke sa 2:1, a dosta prašine diglo se nakon meča nakon što je drugi gol londonskog tima pripisan Christianu Eriksenu.

U prvi mah činilo se da je Harry Kane strijelac, ali je na kraju donesena odluka da napadač Tottenhama nije dirao loptu, te je isti pripisan Eriksenu. No, nakon meča Kane je digao frku tvrdeći da je udario loptu, a čak je i Tottenham odlučio da uloži žalbu na ovu odluku.

Čelnici Premier lige oglasili su se danas i potvrdili da su donijeli odluku da gol zvanično bude pripisan Kaneu. Napadač Tottenhama sada ima 25 golova u dosadašnjem dijelu sezone, a ispred njega je samo Mohamed Salah koji je postigao četiri gola više.

Ova vijest iznenadila je pristalice Liverpoola, ali i mnogi drugi tvrde da je učinjena nepravda prema Salahu jer se vidjelo da Kane nije dirao loptu. Egipćanin se nakon svega oglasio na Twitteru u nevjerici šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Woooow. Zaista?", kratko je napisao Salah aludirajući na odluku Premier lige da prizna gol Harryju Kaneu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi