Zbog povrede

Rose propušta Manchester City

Defanzivni fudbaler Tottenhama Danny Rose propustit će narednu utakmicu svog tima protiv Manchester Cityja.

U pitanju je veliki derbi 34. kola Premiershipa koji će se igrati na Wembleyju, a trener Tottenhama Mauricio Pochettino neće moći računati na Rose koji je doživio povredu lista.

Rose je igrao 90 minuta prošle sedmice protiv Stoke Cityja u pobjedi svog tima i to je bio njegov prvi meč u posljednjih mjesec dana. Očito da još nije zaliječio povredu te će propustiti narednu utakmicu.

Inače, Rose ove sezone ima velikih problema sa povredama i do sada je odigrao samo sedam mečeva u Premier ligi, odnosno 14 u svim takmičenjima. U strijelce se nije upisivao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.