Nije samo Salah reagovao na odluku da se Kaneu prizna gol protiv Stokea

Oglasilo se nekoliko igrača Liverpoola

Nije samo Salah reagovao na odluku da se Kaneu prizna gol protiv Stokea

E. Čaušević

Rukovodstvo engleskog Premiershipa odlučilo je danas da usvoji žalbu Tottenhama i pripiše Harryju Kaneu drugi gol u pobjedi protiv Stokea (2:1).

Tottenham je proteklog vikenda savladao u gostima Stoke sa 2:1, a drugi gol prvobitno je pripisan Eriksenu. Međutim, Kane je izjavio nakon meča da je dirao loptu, te se zakleo u život svoje kćerke da govori istinu. Londonski klub je uložio žalbu, a danas je saopšteno da je ona usvojena, te da se gol pripisuje Kaneu.

Na ovaj potez žestoko su reagovali u Liverpoolu, a prvenstveno Mohamed Salah. Egipćanin je prvi strijelac u Premiershipu sa 29 golova i sada ima četiri gola više od Kanea kojem je ovo bio 25. gol u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Salah se oglasio kratko na Twitteru odmah nakon odluke riječima "Wooow, zaista?", ali nije bio jedini. Njemu su se pridružili saigrači Virgil van Dijk, Trent Arnold i Simon Mignolet koji su također bili šokirani ovom odlukom rukovodstva Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi