Razočarani zbog njegovog odlaska

Monstruozno: Eto'u klanjali 'dženazu' u Turskoj!

Samir Mlaćo

Antalyaspor i Konyaspor (0:0) su jučer remizirali u susretu 29. kola turske Super lige, ali posebno vrijedi istaći događaj koji se desio uoči ovog meča.

Naime, navijači Antalyaspora su donijeli tabut sa slikom proslavljenog Kamerunca Samuela Eto'a koji je upravo iz ovog kluba otišao u Konyaspor.

Nisu se pomirili sa tom odlukom pa su mu simbolično klanjali dženazu i poželjeli Konyasporu put u niži rang takmičenja.

Eto'o je početkom ove godine preošao u Konyaspor kako bi pomogao ovom klubu u bobi za opstanak, međutim fanovima Antalyaspora se to nikako nije dopalo. Antalyaspor je trenutno na 11. mjestu, dok je Konyaspor na 16., te će do kraja voditi veliku borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.