Sušića sele u Konyaspor, oglasili se i iz kluba

Maksimalno vjeruju Ozdileku

Sušića sele u Konyaspor, oglasili se i iz kluba

Ime bivšeg selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića posljednjih dana se sve više spominje u turskim medijima.

Krajem 2017. godine Sušić je dobio otkaz u Alanyasporu i od tada traga za novim angažmanom, a posljednjih dana u turskim medijima se moglo pročitati kako su za legendarnog Papeta interes iskazali prvoligaši Bursaspor i Konyaspor.

I dok je klupa Bursaspora još "u igri", od priče vezane za Konyaspor neće biti ništa. Naime, glasnogovornik ovog kluba Ahmet Baydar je izjavio da unatoč rezultatskoj krizi sadašnji trener Mehmet Ozdilek ima puno povjerenje i da se pregovori sa Sušićem neće voditi.

Sušić je u Turskoj veoma cijenjeno ime. U ovoj zemlji je u prošlosti radio dugi niz godina, budući da je prije angažmana u Alanayasporu još imao priliku voditi tamošnje klubove Istanbulspor, Konyaspor, Ankaragucu, Rizespor i Ankaraspor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Još je bio trener Hilala, Cannesa, Eviana i reprezentacije Bosne i Hercegovine s kojom je ostvarivši plasman na Svjetsko prvenstvo stigao do historijskog uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti