Premier liga, 35. kolo

Crveni đavoli rutinski protiv Bournemoutha

Nakon poraza pod "davljenika" WBA u prošlom kolu, Manchester United je u 35. kolu Premier lige upisao gostuju pobjedu nad Bournemouthom rezultatom 0:2.

Otvaranje utakmice nije donijelo veća uzbuđenja sve do 28. minute kada je Jesse Lingard sjajno uposlio Smallinga kojem nije bilo teško da pogodi za vodstvo Uniteda od 0:1.

Prvo poluvrijeme je završeno vodstvom Uniteda od 0:1, a iako su obje ekipe u nastavku imale svojih šansi, Crveni đavoli su prvu pravu iskoristili i povisili na 0:2.

Igrala se 70. minuta kada je Pogba poslao sjajnu loptu u prostor za Romelua Lukakua, a Belgijanac matirao Begovića za, ispostavit će se, konačni rezultat utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.