Na Old Trafford stigla bogata ponuda za Martiala

Barcelona želi Francuza

Na Old Trafford stigla bogata ponuda za Martiala

E. Škorić

Barcelona je na adresu Manchester Uniteda poslala ponudu 'tešku' 70 miliona eura.

Barcelona na ljeto namjerava da kupi još barem jednog kvalitetnog ofanzivca, a prema pisanju britanskog Suna, spremna je ponuda za Anthonyja Martiala.

Francuski napadač je dospio u centar pažnje nakon što je odbio po ko zna koji put da produži ugovor s Manchester Unitedom, zbog čega ga Jose Mourinho u posljednje vrijeme sve češće šalje na tribine.

Martial je nezadovoljan minutažom, odlučio je da ode na ljeto, a obzirom sve što se dešava oko njega, United možda i jedva dočeka da ga proda za vrtoglavih 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetdvogodišnji Francuz bi se mogao priključiti strašnom timu Barcelone, samo je pitanje kako dobiti šansu pored silnih zvijezda koje Barca ima u napadu.

Mourinho je na njegovoj poziciji doveo Alexis Sancheza i to je još jedan od razloga što bi ga United mogao pustiti u Barcelonu, naravno ukoliko priča o 70 miliona eura nije plod novinarske mašte.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi