Manchester United prodaje Davida de Geu?
Foto: EPA

Manchester United prodaje Davida de Geu?

Midhat Šljivak

Golman Manchester Uniteda David de Gea (27) napustiće redove tima sa Old Trafforda.

Tako barem tvrdi španski Don Balon koji ima informacije da je 27-godišnji golman dogovorio sve uslove sa Realom i da će od ljeta obući dres Kraljeva iz Madrida.

Posao je završio poznati agent Jose Mendes. Uspio je nagovoriti svog klijenta Josea Mourinha da Realu prepusti sjajnog čuvara mreže koji će sasvim sigurno donijeti kvalitet više aktuelnom prvaku Evrope.

De Gea je blizu Reala bio posljednjeg dana prelaznog roka 2015. godine. Tada je postignut dogovor klubova, De Gea je potpisao, ali su papiri stigli nekoliko sekundi po isteku transfer roka i dogovor je propao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako će španski golman nakon sedam godina napustiti Old Trafford. U ovaj klub je stigao 2011. godine iz madridskog Atletica u kojem je ponikao i sigurno da mu navijači Jorgandžija neće oprostiti eventualni potpis za najvećeg rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nuksi
Kako zapravo počinju i prolaze dani vas novinara: Znači vi dođete ujutro i sjednete uz kaficu i ono "eci peci pec metodom odaberete igrača o kojem ćete pisati neistine, daj ba malo ozbiljnosti pa vi sami sebe opovrgnete po dva puta dnevno, recimo sad ste napisali De Gea prelazi u Madrid a već danas kad pročitate na stranim portalima o tome kako De Gea produžuje ugovor vi ćete to isto prekopirati.
2 2
LOSBLANCOS
jel može link don Balona o ovm tekstu,hvala.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi