7. kolo Lige za prvaka

Promijenjen termin derbi meča između Željezničara i Zrinjskog · Zvanično

Samir Mlaćo

Ovog vikenda se igraju susreti 6. kola Lige za prvaka i Lige za opstanak u Premijer ligi BiH, a definitivno nas očekuje mnogo uzbuđenja.

Lider Zrinjski će u goste Radniku, a drugoplasirani Željezničar Krupi. Bez obzira na ishode ovih duela sigurno da će posebno zanimljivo biti naredno kolo kada se na Grbavici sastaju upravo Željezničar i Zrinjski.

Mogao bi to biti u konačnici duel koji će odlučiti i novog prvaka naše zemlje, a iz FK Željezničar su od Takmičarske komisije NS BiH zatražili promjenu termina ovog derbi meča.

Za SportSport.ba je potvrđeno da će se meč umjesto u subotu kako je to bilo prvobitno planirano igrati dan ranije, u petak 27.04. vjerovatno sa početkom u 19 sati.

Sigurno da se očekuje puna Grbavica te pravi spektakl u Dolini ćupova u duelu trenutno dvije najbolje bh. ekipe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.