Slišković: Radnik igra sjajan nogomet, očekujem otvorenu utakmicu
Plemići u Bijeljini žele nastavak dobrih igara

Trener Zrinjskog pred put u Bijeljinu

Slišković: Radnik igra sjajan nogomet, očekujem otvorenu utakmicu

Nogometaši Zrinjskog jutros rano krenuli su put Bijeljine gdje će u subotu igrati iznimno važan susret 6. kola lige za prvaka protiv Radnika. Pred sami put Blaž Slišković je iznio svoje viđenje i najavu utakmice s Radnikom:

"Prije svega, u Bijeljinu idemo s ambicijom pokušati odraditi što bolje ovu utakmicu. Mislim da to u Krupi nije izgledalo loše bez obzira na šarolik sastav domaćina. Jedino s takvim pristupom možemo razmišljati o tri boda iz Bijeljine.

Što se tiče Radnika, ne treba smetnuti da su oni jedno vrijeme prolazili kroz veliku krizu, ali uprava je prepoznala rad Mladena Žižovića, tako da danas Radnik igra sjajan nogomet, igraju otvoreno bez obzira igraju li u gostima ili kući i to će nam sigurno predstavljati problem - govori Slišković. No, mi ćemo tražiti način da neutraliziramo njihove adute, tu njihovu kvalitetu. Mislim da smo to u stanju. Vjerujem da će susret s obje strane biti otvoren i da će gledatelji vidjeti utakmicu s mnogo prigoda na obje strane. Onaj tko bude agresivniji i ambiciozniji bit će bliži pobjedi.
Što se tiče stanja u ekipi, nažalost, Aćimović je obnovio ozljedu lože, bio je u najozbiljnijim kombinacijama za sastav, te uz Peru Stojkića ni on neće konkurirati za sastav. Handžić ovaj put ne konkurira za sastav, nije ni pošao u Bijeljinu, pa mislim da što se tiče početnih 11 sem njega neće biti velikih promjena".

Prokomentirao je Slišković i jučerašnju pobjedu najvećeg konkurenta Željezničara protiv Slobode u polufinalu Kupa:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željo je to dosta dobro odradio, iako nakon prvih 20 minuta, ili nekih pola sata ništa nije slutilo da će to biti tako uvjerljiva pobjeda. Nakon što su izdržali tu navalu Slobode, kad se najmanje očekivalo zabili su dva gola iz kontri. Sloboda se malo previše otvorila i rizikovala, te joj se to odbilo o glavu. Drugo poluvrijeme je bilo rutinski, na kraju se dobro vidjela i velika razlika u kvaliteti kako pojedinačna tako i kolektivna. Sve u svemu, trijumf Želje u velikom stilu"- prokomentirao je strateg Zrinjskog jučerašnji uzvrat polufinala Kupa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi