Nije mogao zadržati emocije

Haos u studiju: Gerrard pao u trans nakon Salahovih golova

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na domaćem terenu sa 5:2 savladali Romu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Redsi su odigrali još jednu fenomenalnu utakmicu i vodili sa 5:0, ali Rimljani su se u finišu meča s dva gola uspjeli vratiti koliko-toliko. Liverpool je do još jedne pobjede vodio fantastični Mohamed Salah koji je u dva navrata zatresao mrežu bivšeg kluba, te je upisao još dvije asistencije.

Ostati imun na Salahove partije je gotovo nemoguće, a emocije kod golova Egipćanina nije krio ni legendarni igrač Liverpoola, Steven Gerrard. Legenda Redsa je pomno pratila sinoćnji meč na Anfieldu i Gerrard je pravio haos u studiju nakon golova Salaha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.