Oxlade-Chamberlain propušta Svjetsko prvenstvo?

Povrijeđen protiv Rome

Oxlade-Chamberlain propušta Svjetsko prvenstvo?

Liverpoolov veznjak Alex Oxlade-Chamberlain mogao bi propustiti Svjetsko prvenstvo nakon što je zadobio ozljedu u sinoćnjem meču protiv Rome (5:2).

Oxlade-Chamberlain je iznešen sa terena u 18. minuti, nakon što je ozlijedio desnu nogu u duelu s Aleksandarom Kolarovom.

Juergen Klopp, trener Liverpoola, rekao je da je to "vjerojatno jako ozbiljna ozljeda" i priznao da je sezona za Oxlade-Chamberlaina završila.

"Nažalost", rekao je Klopp. "Svi medicinski odjeli su vrlo zabrinuti i bez skeniranja. Sezona nije tako duga. Ja sam pozitivna osoba i nadam se da se on samo osjeća loše, ali nisam raspoložen jer smo izgubili fantastičnog igrača."

Klopp je izjavio kako ozljeda Oxladea-Chamberlina bavila sjenu na fantastičnu igru Liverpoola u prvoj utakmici polufinala, više nego dva kasnija gola gostiju koja su Rimljanima ostavila kakvu-takvu nadu da mogu do finala.

"Najveći udarac za raspoloženje je ozljeda Chamberlaina", rekao je Klopp,
"To što smo primili dva gola nije ono što smo željeli 100 posto, ali sa tim se možemo iznijeti."

Liverpool je trenutno i bez veznjaka Emre Cana i Adama Lallane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Momčad trenutno ne može ostvariti maksimalan potencijal, pa moramo biti kreativni u sljedećih nekoliko utakmica."

Oxlade-Chamberlain postao je nezamjenjiv u koncepciji selektora Engleske Garetha Southgatea nakon što je pronašao pravu formu u Liverpoolu, dolaskom iz Arsenala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi