Lucas od prve minute

Poznati sastavi Bayerna i Reala: Zidane ponovo spremio iznenađenje

Endin Čaušević

Veliki derbi večeras se igra na Allianz Areni između Bayerna i Real Madrida u okviru prve polufinalne utakmice Lige prvaka.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu s nestrpljenjem očekuju početak utakmice u Minhenu, a prošlost nas je naučila da će ovo biti još jedan spektakularan okršaj starih rivala.

Do početka utakmice ostalo je oko sat vremena, a treneri obje ekipe objavili su početne sastave. Jupp Heynckes je morao praviti neke rotacije jer je u posljednji čas ostao bez Alabe, dok Zinedine Zidane nije imao problema sa povrijeđenim igračima.

Ipak, navijače Reala iznenadio je potezom da Karim Benzema i Gareth Bale ostanu na klupi, dok je šansu od prve minute večeras dobio Lucas Vazquez.

Bayern: Ulreich, Boateng, Hummels, Kimmich, Rafinha, Martinez, Muller, Robben, Ribery, James Rodriguez, Lewandowski.

Klupa Bayerna: Starke, Bernat, Thiago, Rudy, Tolisso, Wagner, Sule.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modrić, Lucas, Isco, Ronaldo.

Klupa Reala: Casilla, Vallejo, Hernandez, Kovačić, Asensio, Bale, Benzema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.