Bliži se spektakl na Allianz Areni: Heynckes ima dobar predosjećaj

Trener Bayerna očekuje dobru utakmicu

Bliži se spektakl na Allianz Areni: Heynckes ima dobar predosjećaj

Bayern Munchen i Real Madrid će večeras na Allianz Areni odmjeriti snage u prvom polufinalnom duelu Lige prvaka, a trener Bavaraca ima dobar predosjećaj kada je u pitanju "sudar titana".

Iskusni njemački stručnjak Jupp Heynckes je, inače, vodio Real Madrid do krova Evrope 1998. godine, a sada će pokušati izbaciti Kraljeve u polufinalu sa svojim Bayernom.

"Obje ekipe će večeras pružiti atraktivnu predstavu. Riječ je o velikim igračima i biće to otvorena utakmica. Za mene večeras nema favorita, ali imam dobar predosjećaj", istakao je Heynckes, pa nastavio:

"Imali smo puno uspjeha u Bundesligi, došli smo do finala Kupa i sada želimo plasman u finale Lige prvaka... Imam neke sjajne uspomene iz Lige prvaka, tu je i 1998. godina. Bio je sjajan osjećaj kada je sudija označio kraj i Real ponovo postao prvak Evrope. Bio je to veliki momenat, ali ja se ne volim osvrtati, živim u sadašnjosti."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imao sam veliku privilagiju da sam imao uspjeha u karijeri i sada došao do polufinala Lige prvaka, a nadam se da ćemo doći i do finala protiv jednog od mojih bivših klubova".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi