Dvije sumnjive situacije

Jesu li navijači Bayerna u pravu? Da li je Kuipers 'pogurao' Real?

Adnan Beganović

U prvom susretu polufinala Lige prvaka Real je u Minhenu bio bolji od Bayerna (2:1), pa je tako stigao na korak do plasmana u novo finale elitnog klupskog takmičenja.

Izabranici Zinedinea Zidanea još jednom su pokazali snagu i iako su gubili uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist.

Međutim, navijači Bayerna nezadovoljni su suđenjem te smatraju da je Holanđanin Bjorn Kuipers u dva navrata mogao dosuditi jedanaesterac za njihove ljubimce.

"Ako je bio za Real protiv Juventusa, onda su morali biti i za Bayern protiv Reala", smatraju navijači bavarskog kluba, a da li su u pravu pogledajte u video prilozima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.