Ronaldo sinoć prekinuo nevjerovatan niz u Ligi prvaka

Prvi put bez gola

Ronaldo sinoć prekinuo nevjerovatan niz u Ligi prvaka

Portugalski as Cristiano Ronaldo igra zaista nevjerovatnu sezonu u Ligi prvaka. Portugalac je u dosadašnjem dijelu sezone postigao čak 15 golova i prvi je strijelac takmičenja. 

To su sve podaci koji se vrte po medijima proteklih dana ili sedmica, ali rijetko ko je primjetrio da je Ronaldo ove sezone postigao barem gol na svakoj utakmici Lige prvaka.

Redom to izgleda ovako: Dva gola APOEL-u, dva Dortmundu, jedan Tottenhamu, ponovo jedan Tottenhamu, dva APOEL-u, jedan Dortmundu, dva PSG-u, jedan PSG-u, jedan Juventusu, pa ponovo jedan Juventusu. Niz je prekinut sinoć protiv Bayerna.

Zanimljivo, on je postigao dva gola u prošlogodišnjem finalu protiv Juventusa što znači da je na čak 11 vezanih mečeva bio strijelac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svemu dodajmo da je on najbolji strijelac u historiji ovog takmičenja sa čak 120 golova. Iza njega je Leo Messi sa 20 golova manje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi