Veliko slavlje u svlačionici Mostaraca

Baka i Plemići zapjevali: Hej Zrinjski ko nam brani da bude sve ko lani

Željezničar je večeras na Grbavici ugostio ekipu Zrinjskog u nadi da će se eventualnom pobjedom izjednačiti po broju bodova sa Plemićima na vrhu tabele i potpuno vratiti u utrku za titulu prvaka BiH.

Vodio je Željezničar dva puta, ali su Plemići ipak uspjeli doći do boda, a na kraju su mogli i do pobjede da nije bilo Kjosevskog.

Konačnih 2:2 je postavio Haris Handžić u finišu susreta, a bod je Plemiće zadržao na "pol poziciji" za novu titulu.

Razumljivo, uslijedilo je veliko slavlje fudbalera i stručnog štaba Zrinjskog u svlačionici. Raspoloženje u taboru Plemića je bilo odlično, a i Blaž Slišković je zapjevao sa svojim fudbalerima: "Hej Zrinjski ko nam brani da bude sve ko lani..."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti