Nezadovoljstvo sve veće, a strpljenja sve manje: Navijači traže da Adžem ode

Šta se dešava na Grbavici?

Nezadovoljstvo sve veće, a strpljenja sve manje: Navijači traže da Adžem ode

E. Škorić

Nezadovoljstvo na Grbavici sve je veće, a navijači traže odlazak Admira Adžema s klupe Željezničara.

Remi protiv Zrinjskog (2:2) Želji nije dovoljno dobar, pošto Plavi i dalje imaju tri boda manje od aktuelnog prvaka, koji uz to ima i bolji međusobni omjer.

Uzimajući u obzir da ima gostovanje Širokom i susret sa Sarajevom, jasno je da je titula u ovom trenutku predaleko od Doline ćupova, zbog čega navijači Želje nisu niti mogu biti zadovoljni.

Na utakmici protiv Zrinjskog poručili su kako je eventualno osvajanje Kupa nedovoljno, a nakon što je završen duel s gostima iz Mostara, navijači su tražili odlazak trenera Admira Adžema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stvari u finišu sezone nisu najbolje za Željezničar i čelne ljude ovog kluba, pa ostaje da vidimo kako će se sve to završiti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi