Trener u stručnom štabu NK Široki Brijeg

Ćorić: Ova pobjeda će nam dati samopouzdanje pred završnicu sezone

Nogometaši Širokog Brijega jučer su sa ubjedljivih 5:0 na svom terenu deklasirali Krupu. Širokobriježani su pružili najbolju partiju ove sezone i gosti su na kraju i dobro prošli. 

"Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, mi smo od početka ušli kvalitetna sa dosta trke i već prvo poluvrijeme smo stvorili 5-6 izglednih prilika. U posljednjim utakmicama smo stvarali dosta prilika, ali nismo zabijali, međutim danas nam se sve vratilo. Krupa se malo stabilizirala drugo poluvrijeme, a želim im puno sreće u finalu Kupa. Nadam se da će nam ova pobjeda dati samopouzdanje za završetak sezone", kazao je trener u stručnom štabu NK Široki Brijeg Denis Ćorić.

U narednom kolu Široki Brijeg će u goste Zrinjskom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.