Široki Brijeg do kraja sezone bez ponajboljeg prvotimca

Ćorić operisao rame, slijedi mu mirovanje

Široki Brijeg do kraja sezone bez ponajboljeg prvotimca

S. Mlaćo

Nakon poraza od Sarajeva na Koševu 2:0, NK Široki Brijeg zadesili su novi problemi. Naime, jedan od ponajboljih igrača tima sa Pecare Dino Ćorić završio je ove sezonu. 

Ovaj krilni igrač jučer je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru operisao tame, a operacija je prošla uspješno i Ćorić se već nalazi na kućnoj njezi. Sada mu slijedi mirovanje, a onda faza oporavka.

Ćorić je u dosadašnjem dijelu sezone za Široki Brijeg upisao 22 nastupa uz ti pogotka i šest asistencija, te će njegovo neigranje sigurno biti veliki hendikep za Gorana Sablića.

Četiri kola prije kraja Premijer lige BiH Širokobriježani se nalaze na trećem mjestu sa dva boda više u odnosu na FK Sarajevo. U subotu će sa početkom u 17 sati ugostiti Krupu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi