Stiglo pojačanje u Manchester, otkrila ga lokacija na mobilnom uređaju

Edmir Škorić

Brazilac Fred jučer je odigrao prijateljski meč s Brazilom protiv Hrvatske na Anfieldu, a već danas je u Manchesteru.

Fred je prvo pojačanje Josea Mourinha i prema pisanju engleskih medija danas će obaviti ljekarski pregled i potpisati ugovor.

Radi se o veznjaku koji će u United doći iz Šahtara, a Crvene vragove će transfer koštati oko 52 miliona funti.

Fred je sada fokusiran na brazilsku reprezentaciju i sprema se za odlazak na Svjetsko prvenstvo, no eto desilo se da prijateljki meč odigra u blizini Manchestera. A da stiže u redove Uniteda, odao se još sinoć kada je post na Twitteru objavio s uključenom lokacijom. Pisalo je tako da je poruku ostavio iz Manchestera, što su mnogi odmah primijetili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je nastojao da sakrije svaki trag, pa je obrisao post i onda ga objavio bez uključene lokacije, svima je jasno da je on novi igrač Uniteda. A i navodno je uslikan u crnom kombiju s kojim je došao u Carrington centar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.