Veznjak Mladosti iz Doboja kod Kaknja ovog ljeta mijenja sredinu.

Veznjak Mladosti veoma tražen

Zrinjski dobio konkurenciju: Arežina ima još dvije ponude na stolu · Saznajemo

Vezni fudbaler Mladosti iz Doboja kod Kaknja Filip Arežina bit će veoma tražen ovog ljeta na transfer tržištu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler iza sebe ima još jednu uspješnu sezonu u kojoj je postigao pet golova i upisao osam asistencija u Premijer ligi BiH, pa je u 'potjeru' za njim već krenuo mostarski Zrinjski, kako je SportSport.ba objavio prije nekoliko dana.

Ipak, kako saznajemo, pojavila su se nova dva kluba koja će se boriti za ovog veznog igrača, a u pitanju su Željezničar i splitski Hajduk. Dakle, Arežina sada ima tri opcije na stolu i pitanje je za koju će se na kraju odlučiti.

Podsjetimo da se radi o fudbaleru koji je igrao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a svojevremeno je bio i A reprezentativac te je bio sa reprezentacijom na Kirin kupu u Japanu.

On je prije Mladosti nastupao za Slogu Uskoplje, Zrinjski u dva navrata, Olimpik, Rudeš, Rudar Prijedor i poljski Tychy.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.