Slobodan Krčmarević novi trener Željezničara!

Stigao umjesto Adžema

Slobodan Krčmarević novi trener Željezničara! · Zvanično

Endin Čaušević

FK Željezničar objavio je prije nekoliko trenutaka na svojoj zvaničnoj stranici da je Slobodan Krčmarević novi trener kluba s Grbavice.

Srbijanski trener na klupu Plavih dolazi umjesto Admira Adžema koji je danas napustio Željezničar. Krčmarević je svoju igračku karijeru većinom proveo u Partizanu, a još je igrao za PAOK, Apolon Anortozic i Panionis u Grčkoj.

Kao trener počeo je u omladinskim kategorijama Partizana, a kasnije je bio trener mladih selekcija Srbije i Kazahstana. U prethodne dvije sezone s klupe je predvodio Rudar iz Velenja, te Pobedu iz Prilepa.

"Stekao sam dobar dojam, posebno o predsjedniku Misimoviću, a i svi znate šta predstavlja Željezničar. Privukao me taj projekat, tako da sam spreman preuzeti klub. Igrao sam u više navrata na Grbavici i znam o kakvom timu se radi i kakve navijače ima", kazao je Krčmarević za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babe
Ovoga trenera dugo pratim i cini mi se da se razvija polako u strucnjaka.
6 8
Humac
I vi Sarajevo se trudite cementirati sve više hegemoniju moga Zrinjskog u ovoj ligi.Ovaj me podsjeća na Ješića kojeg je doveo iz Burme Tan.Ovaj je i kod Borata radio.Kad će biti noga?Ko je sljedeći,Osim?Adžem,miran,civiliziran čovjek nije krivac što imate slabiji igrački kadar od Zrinjskog koji je s više puta bio prvak s postojećim igračkim kadrom.Kiksali smo i mi od Dudelangea kući ali nikad nismo imali takvih padova da primimo 3 gola u pet minuta.Samo smo tako dobijali.To je stvar selekcije igrača koje rade odgovorni stručnjaci u klubu,Adžem se najmanje pitao.Uostalom zar mislite da ovi naši bivši igrači koji igraju kod vas toliko vrijede da ih mi ne bi zadržali,10 takvih smo još mogli zadržati!?Vrijeme i broj titula zadnjih godina je pokazao da su naši u pravu koga su ostavili kao bolje u klubu od tih vaših koje smo mi škartirali.Pa nek daju nagrade za najbolje igrače.Pokazalo se da je Bilbija ili Filipović bolja opcija nego Zakarić ili Jakovljević i Katanec nego Graovac.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi