Handžić seli na Tušanj

Nekadašnji fudbaler Sarajeva pojačava Slobodu · Saznajemo

Endin Čaušević

Ekipa tuzlanske Slobode priprema se za narednu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u narednim danima ovaj tim bi trebao dobiti novo pojačanje.

Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba karijeru u dresu Slobode nastavit će nekadašnji igrač Sarajeva, Kenan Handžić, koji je prethodne dvije sezone igrao u Luksemburgu u dresu Titus Petangea.

Handžić i Sloboda su, kako neslužbeno saznajemo, sve dogovorili oko njegovog dolaska na Tušanj, a ovaj transfer trebao bi se ozbaničiti u narednih nekoliko dana.

Ovaj 27-godišnji nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u prošloj sezoni odigrao je deset utakmica i upisao je jednu asistenciju. Pored Sarajeva Handžić je u svojoj karijeri igrao još za Zagreb i Olimpik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.