Sloboda se danas pojačava

Dvojac u novoj sezoni na Tušnju

Sloboda se danas pojačava

S. Mlaćo

Sloboda će danas zvanično dobiti dva nova pojačanj. Radi se o 25-godišnjem defanzivcu Muameru Adžemu koji na Tušanj stiže iz Zvijezde Gradačac, te ofanzivcu Antoniju Vidoviću.

Adžem iza sebe ima veoma dobru sezonu u Zvijezdi, a u 26 utakmica dodao je dva pogotka. Sigurno da će biti pojačanje za zadnju liniju Tuzlaka, a njemu će se danas pridružiti sada već bivši napadač Orašja Antonio Vidović.

Vidović je za Orašje u 26 utakmica ubilježio 13 pogodaka i dvije asistencije, te će zajedno sa Adžemom potpisati vjernost premijerligašu sa Tušnja.

Sloboda će do početka nove sezone Premijer lige sigurno angažovati još nekoliko pojačanja, ali njihova imena za sada nisu poznata.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi