Član Slobode pred ugovorom života: Lijepo je imati Da Silvu...
Omerović i nekadašnji napadač Arsenala nakon jednog od treninga

Na probnom radu u poljskoj Legiji

Član Slobode pred ugovorom života: Lijepo je imati Da Silvu...

S. Mlaćo

Na probi u poljskoj Legiji iz Varšave nalazi se junior FK Sloboda Eldin Omerović. Omerović iza sebe ima sjajnu sezonu u juniorima tima sa Tušanja, a zatim je došao poziv iz Poljske.

Već dvije sedmice nalazi se u Varšava gdje vrijedno trenirati. U nedjelju se vraća u BiH gdje će dočekati odgovor čelnika Legije.

Za SportSport.ba je govorio o boravku u Varšavi te treninzima sa Legijom.

"Tu sam već dvije sedmice, sutra mi je posljednji dan probe. Završavam probu tekst utakmicom, a za sada sada optimista da će ljudi iz Legije biti zadovoljni. Ne mogu reći da će doći do transfera sigurno, ali su šanse veoma dobre. Zadovoljan sam u svakom smislu, pokušat ću sutra da se predstavim u svojoj najboljoj verziji", kazao je Omerović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imao je priliku razgovarati sa nekadašnjim napadačem Hrvatske, te Dinama i Arsenala Eduardom Da Silvom.

"Nismo previše razgovarali, ali rekao mi je da sam mlad i da treba da se opustim. Pomogao mi je da se osjećam ugodnije. Lijepo ga je imati pored sebe", dodao je nogometaš koji je za prvi tim Slobode do sada upisao jedan nastup.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi