Plemići krenuli sa pripremama

Zrinjski otputovao na pripreme u Sloveniju, tri fudbalera ostala u Mostaru

Fudbaleri Zrinjskog otputovali su jutros na pripreme u Moravske Toplice.

Fudbaleri aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, pod vodstvom novog trenera Ante Miše, odradili su jučer Pod Bijelim brijegom posljednji trening pred put u Sloveniju.

Plemići će se tamo zadržati 11 dana i odigrat će tri kontrolne utakmice. Na pripreme sa ostatkom ekipe nisu otputovali Kristijan Stanić, Anđelo Bevanda i Haris Handžić.

Podsjetimo, Zrinjski će danas saznati protivnika u okviru 1. kola Lige šampiona, a potencijalni rivali su mu Spartak Trnava (Slovačka), Valetta (Malta), Alashkert (Armenija), Sutjeska (Crna Gora), Spartaks (Latvija) i Flora (Estonija).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.