Na pragu sjajnog dogovora

Niko ne radi posao kao Juventus

Midhat Šljivak

Torinski Juventus odavno je poznat kao tim koji prvi čuda kada su transferi u pitanju.

Za Bianconere gotovo da ne postoji nemoguća misija, a u narednom periodu bi put Torina mogao i talentovani holandski štoper iz redova Ajaxa Matthijs de Ligt.

Momak kojeg traže svi evropski velikani bi u zanimljivom transferu na kraju mogao završiti u Juventusu. Pored novca Juve će holandskom velikanu ponuditi i napadača Moisea Keana što je svakako primamljivo ekipi Ajaxa.

Posao se dogovora preko poznatog menadžera Mina Raiole. On predstavlja obojicu fudbalera i dogovor bi zbog toga mogao biti znatno olakšan.

De Ligt se smatra jednim od najboljih mladih defanzivaca svijeta i svakako bi dobio šansu da pokaže šta zna u redovima torinskog giganta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako do transfera i razmjene zaista i dođe Juve će još jednom pokazati da niko ne može da im parira u sklapanju zaista sjajnih poslova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.